5x getest door VIVA: hier scoor je die bizarre beautyproducten

VIVA testte deze week vijf hilarische Hollywood-beautyproducten, die ook jij gewoon online kunt bestellen. Ga je voor de paardenshampoo, lipvergroter of marsmannetjesmasker?

De crèmeklopper

De Artist FX Auto Patting Makeup Applicator van Starskin is geïnspireerd op de kloptechnieken die de visagisten van beroemdheden gebruiken. Hiermee zou je gemakkelijker dan ooit een perfecte, geairbrushte teint bereiken. Met een snelheid van 4800 tikjes per minuut brengt de applicator foundation, poeder en gezichtscrèmes in minder dan een halve minuut aan. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees het hier.

starskin-auto_patting_makeup_applicator-artist_fx_auto_patting_makeup_applicator

€ 100,- via Douglas

Het paardenmiddel

Het klinkt niet echt chic: een paardenshampoo gebruiken. Hollywoodsterren als Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston en Kim Kardashian zweren er echter bij. De Mane ’n Tail Shampoo zou het geheim zijn achter zichtbaar voller en gezonder haar. De formule werkt hydraterend en maakt het haar sterker, glanzend en beter hanteerbaar. VIVA’s Anneke testte het uit.

9277345300510

€ 6,99 via Kruitvat

Het appeltje voor de dorst

Binnen twee minuten net zulke lippen als Angelina Jolie of Kylie Jenner? CandyLipz is je vriend. Althans, dat wordt beloofd. Deze lip enhancer in de vorm van een appel zorgt voor instant dikkere lippen door zich vacuüm te zuigen. Het ding is bekroond met tien (!) prestigieuze prijzen voor zijn gepatenteerde technisch ontwerp. Logisch dat VIVA’s Daphne niet kon wachten op het resultaat. Check het hier.

mini-grape-web_92c04eb7-98da-468a-a123-1253d2bb9f13_2048x2048

€ 29,95 via CandyLipz

Het marsmannetje

GlamGlow Gravity Mud Firming Treatment is een peel-off masker dat je huid moet liften en verstevigen. Het masker droogt zilverkleurig op en na een halfuur kun je het van je gezicht pellen. VIVA’s Anne testte de beautymust-have van Hollywood uit en ging voor even als marsmannetje door het leven.

glamglow-gezichtsverzorging-gravity_mud_firming_treatment

€ 49,95 via Douglas

Het collageen-shot

Pure Gold Collagen zou het geheim zijn achter een jongere huid, haar en nagels. Door elke dag een collageenshot te nemen, wordt de natuurlijke aanmaak gestimuleerd en wordt het verouderingsproces vertraagd. Of je kraaienpootjes echt als sneeuw voor de zon verdwijnen, zocht VIVA’s Sabine voor je uit.

pure_du_packshot

€ 42,- per 10 flesjes via de Online Apotheek

» Win! Maak kans op één van deze Hollywoodbeauty-items| Klik hier «