Viva’s Vijf: 5x random producten die je leven leuker maken

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met Deze week: 5x random producten die je leven leuker maken

Stick and Study

Leer op vrolijke wijze eenvoudig een taal doormiddel van sticky notes op voorwerpen. Tijdens deze intelligente lockdown is iedereen bezig zijn kast op te ruimen, tuin bij te werken of in het huis te klussen. Helaas duurt het zo lang dat iedereen wel door zijn klusjes heen is en slaat de verveling in vele huishoudens toe. Stick and Study biedt een geinige en speelse tool om de sleur te doorbreken.

Olaz Cleanse Collection

Het voorjaar staat voor nieuw leven. En voor een lekker schoon, fris begin. Olaz zorgt er vanaf nu voor dat het elke dag lente is voor je huid. En no sweat! Met de geweldige, NIEUWE Olaz Cleanse Collection is het optimaal reinigen van je huid niet langer een vervelend klusje, maar een dagelijks feestje.

UNIQLO en Marimekko Limited Edition collectie

De collectie focust zich op een ontspannen look met kenmerkende maxi-jurken met V-hals en overhemden die perfect passen bij wijde cropped broeken, rokken en korte broeken, allemaal natuurlijk in de vrolijke Marimekko-prints.

De ThuisPubQuiz

Afgelopen maand is de ThuisPubQuiz podcast gelanceerd. Dat is eigenlijk gewoon een pubquiz, maar dan die je thuis met je huisgenoten speelt of via Zoom. Je zet hem aan op Spotify of andere podcast apps en hij is helemaal gratis.

ABOUT YOU mondkapjes

ABOUT YOU lanceert een nieuwe categorie op hun website die zich volledig richt op ‘stoffen mondkapjes’. Met meer dan 4 miljoen stoffen mondkapjes, van eenvoudig tot stijlvol, biedt ABOUT YOU modieuze, niet medische textiele mondkapjes tegen een goeie prijs.