De 6 leukste nieuwe films op Netflix

nieuwe films netflix

Ook de afgelopen tijd is de Netflix-collectie uitgebreid met veel leuke nieuwe films. We pikken er zeven uit.

 1. Inferno
  Een schurk wil met een virus de halve wereldbevolking uitroeien. Voordat Dan Brown-held Robert Langdon er een stokje voor kan steken, moet hij weer veel raadsels oplossen.
 2. The big Lebowski
  Lapzwans Lebowski heeft maar één passie: bowlen. Zijn slome levensritme wordt ernstig verstoord als een stel gangsters hem voor de verkeerde aanziet.
 3. Flight
  Een piloot zet op wonderbaarlijke wijze een vliegtuig aan de grond bij een noodlanding. Desondanks wordt hij door de autoriteiten op de huid gezeten, omdat hij gedronken had.
 4. Snow white and the huntsman
  Een hardere, meer realistisch ingestoken variant op het bekende sprookje van Sneeuwwitje, compleet met veldslagen – al zijn de dwergen gebleven.
 5. Bloodsport
  Karateleraar Frank Dux is de eerste westerling die in Hongkong een martial arts-toernooi wint. Het is allemaal echt gebeurd ook nog.
 6. The constant gardener
  Een vrouw die bezig was de deksel van een vreselijk smerige beerput op te lichten over de praktijken van dewesterse farmaceutische industrie in Afrika, wordt vermoord.

Meer kijkinspiratie? Check superguide.nl.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.