6 vragen over het nieuwe liefje van Martijn Krabbé

Martijn Krabbé heeft bekend gemaakt dat hij een nieuwe liefde heeft: Jacobien Schumacher. Maar wie is die chick eigenlijk? Wij zochten het voor je uit.

Jacobien wie?

Jacobien Schumacher. Jeweetwel: ze is naar eigen zeggen schrijfster, presentatrice en actrice. Haar schrijfsels beperken zich momenteel tot de autobiografie ‘Bien there, done that’, die twee jaar geleden al bij diverse  uitgevers lag, maar die we tot dusver nog niet in de boekwinkels terugvinden, ze heeft een paar modeshows in Amsterdam gepresenteerd, en acteren? Tja… telt deelnemen aan The Bachelor mee?

Aaaah, dáár is ze bekend van!

Juist, in 2012 was Jacobien een van de deelnemers aan The Bacherlor en streed ze voor de liefde van bachelor Rutger. In het begin ging ze als een speer, maar nadat ze haar tietjes iets te vroeg flashte onder een waterval, en er vreemde verhalen de ronde deden onder de andere vileine deelnemers, werd ze er algauw vakkundig uitgewipt. Nadien heeft ze trouwens een flink epistel geschreven over haar deelname, die veel heftiger en dramatischer was dan de kijkers konden vermoeden. De villa bleek een gevangenis, ze leden honger met brood en pindakaas en op een gegeven moment kon ze alleen nog maar onafgebroken huilen. Nou ja, lees het hele verhaal hier maar.

Heb je een filmpje van haar om mijn geheugen op te frissen?

Ja hoor, hier:

 Watskeburt in de twee jaar tussen The Bachelor en nu?

Niet veel. Jacobien papte via Twitter aan met de vriendin van Lange Frans, Regilio Tuur en stuurde liefdevolle tweets naar Lieke van Lexmond. Oh ja, groot moment was ook wel het interview (hier terug te lezen) dat zij na The Bachelor aan Grazia gaf, dat momenteel –twee jaar na dato- voor heel wat opschudding op Twitter zorgt. De reden: dit soort quotes
quote

ByTIEHTIUAAzVmh

Is Martijn Krabbé haar eerste celeb liefde?

Als we Jacobien zelf moeten geloven niet, want in het Grazia interview beschrijft ze dat ze een maandje met Johnny de Mol heeft gehad. Maar denk niet dat ze hem als kruiwagen wilde gebruiken: ‘Ik wil het op eigen kracht kunnen’, aldus Bien in Grazia. Saillant detail: in het interview merkt ze op dat ze graag The Voice zou willen presenteren.

Goh, wat een toeval dat ze nu dan verkering met Martijn Krabbé heeft. Is dit ware liefde?

Geen idee. Het leeftijdsverschil is groot (Bien is geboren in 1991, Martijn is over een paar jaar Abraham), en gezien de shit die ze nu al over zich heen krijgen, wordt het hen niet gemakkelijk gemaakt. Martijn noemt het tegen Story nog geen relatie: ‘Tussen mij en Jacobien is het nu nog heel pril. Maar we vinden elkaar leuk en we hebben het fijn samen. Voor nu is dat genoeg.’ Ach, whatever, let love rule. En ondertussen smullen we mee.

Beeld: ANP