7 nieuwe films en series op Netflix die je moet zien

Yay, er is weer nieuw bingemateriaal beschikbaar op Netflix! Deze zeven films en series zijn zeker het kijken waard.

 1. Anomalisa
  In de ogen van een zelfhulp-goeroe ziet iedereen er hetzelfde uit en heeft iedereen dezelfde stem. Hij valt als een blok voor de verlegen hotelgast Lisa, die als enige anders is.
 2. War of the worlds
  De aarde wordt aangevallen door wezens uit de ruimte. Gescheiden vader Tom Cruise probeert zijn kinderen in veiligheid te brengen in deze chaos.
 3. Bolt
  Hond Bolt speelt zonder het te weten een superhond in een tv-serie, waardoor hij denkt echt over superkrachten te beschikken. Tot hij per ongeluk in New York belandt.
 4. Minority report
  In 2054 kunnen dankzij de ‘dromen’ van drie helderziende mutanten moordenaars opgepakt worden voordat ze hun daad verricht hebben.
 5. Jack Reacher
  Voormalig beroepsmilitair Jack Reacher (Tom Cruise) gaat op zoek naar de toedracht van een afgrijselijke schietpartij in de straten van Pittsburgh.
 6. Grease
  Tja, wie kent ‘m niet? Twee scholieren, de rock-‘n-rollende vetkuif John Travolta en het verlegen muurbloempje Olivia Newton-John, vinden allerlei obstakels op hun liefdespad.
 7. The lovely bones
  Een veertienjarige wordt door een buurtgriezel vermoord, maar blijft vanuit een soort tussenhemel haar familie én de dader volgen.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.