7 perfecte cadeaus voor avocadofans

avocado

Door de salade, op brood of in een smoothie: de avocado is niet meer uit onze levens weg te denken. Ken jij ook een avocado lover die elke dag wel zo’n groene vrucht wegwerkt? Dan heb je bij dezen alvast een geschikt verjaardagscadeau. Stiekem voor jezelf kopen mag natuurlijk ook.

Vriendschapsketting
Wie had er vroeger geen? Deze bijzondere variant bestaat uit twee halve avocado’s: eentje met pit, eentje met een gat. Het kettinkje waaraan de hanger zit, kun je zelf kiezen. Je scoort ‘m hier.

avocado ketting

Tas
Tja, waarom zou je er doekjes om winden? Met deze katoenen tas kan iedereen zien dat je een avocado lover of avocado addict bent. Liever een rugzak? Dat kan ook.

Avocadosnijder
Waarom met mesjes en lepels in het vruchtvlees lopen wroeten, als er zo’n superhandige voorgevormde avocadosnijder bestaat? Een must voor elke avocado-eter. Hier kun je er eentje bestellen.

avocadosnijder

Laptophoes
Met deze laptophoes gaan je avocado’s elke dag gezellig mee naar werk. Wij zijn fan van het heerlijke printje.

laptophoes

T-shirt
Bij het denken aan avocadokleding word je misschien niet direct wild, maar dit t-shirt is nog tof ook. Combineer ‘m met je favo denim of een leuk rokje.

avocado shirt

Telefoonhoesje
Voor alle avocadofans met een iPhone. Er is volop keuze, dus je kunt zelf beslissen hoe gek je ’t maakt. Op zoek naar een Samsung-hoesje? Die is er ook.

Hoed
Oké, een beetje fout is ie wel. Maar hé, je bent avocadoverslaafd of je bent ’t niet. Scoor hier zo’n kekke hoed.

avocadohoed

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Etsy
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.