VIVA zoekt Koppels!

VIVA en Net5 komen dit jaar met een nieuw televisieprogramma: Koppels! In het programma komen stellen aan het woord die niet op hun bekkie zijn gevallen, en dat best willen laten zien op tv.

Het programma zit vol met leuke stellen die zonder blad voor de mond durven te reageren op allerlei kwesties. Die kwesties komen uit de enquête die Net5 en VIVA houden onder Nederlandse koppels. Dus wil jij een beetje invloed hebben in het programma en laten weten hoe jouw relatie in elkaar zit? Waarom werden jullie verliefd op elkaar? Wie heeft altijd het laatste woord? Zet je partner weleens de vuilniszakken buiten of is ie hopeloos ouderwets als het gaat om huishoudelijke taken? Hoe vaak duiken jullie met elkaar tussen de lakens? En is dat genoeg? Zijn jij en je partner gezegend met een gezonde dosis humor, waarmee je op een leuke manier over liefde, verlangens, kleine en grote ergernissen, gênante momenten en bedgeheimen kunt babbelen?

Geef je mening of doe mee!

Wij zijn benieuwd wat de VIVA’ers vinden en roepen daarom alle koppels op om mee te doen met de enquête. Of zijn jullie een koppel die het op televisie durft te vertellen? Geef je dan nu op! Wel zo makkelijk: de opnames vinden plaats bij jouw thuis.

  •  Doe hier mee met de enquête 
  • Geef je hier op om aan het programma mee te doen