7x Netflixseries met nieuwe seizoenen in 2018

house of cards

De Netflix-trein dendert door! Het barst er niet alleen van de nieuwe series op de videostreamingdienst, maar ook oude favorieten worden verlengd met nieuwe seizoenen. Deze komen nog dit jaar.

 1. Unbreakable Kimmy Schmidt
  De cultuurshock is enorm als Kimmy, die jarenlang door een sekteleider is opgesloten in een kelder, vrijkomt en verhuist naar New York.
 2. Luke Cage
  Luke Cage heeft door een mislukt experiment een onbreekbare huid gekregen. Hij probeert in Harlem een normaal leven te leiden, maar moet al snel zijn wijk verdedigen.
 3. G.L.O.W.
  Een jonge werkloze actrice doet een laatste poging het te maken in Los Angeles en sluit zich aan bij de worstelorganisatie Gorgeous Ladies of Wrestling.
 4. Arrested development
  Wanneer pa wegens fraude achter de tralies verdwijnt, raakt zijn voorheen rijke en excentrieke familie compleet aan lager wal.
 5. Daredevil
  De blinde Matt Murdock bestrijdt overdag de misdaad in de rechtszaal, maar ’s nachts neemt hij als gemaskerde burgerwacht het recht in eigen handen als Daredevil.
 6. House of cards
  Frank Underwood is een keiharde politicus in Washington D.C. die zich met vuile streken omhoog vecht tot in het Witte Huis.
 7. Mindhunter
  In 1979 doen twee FBI-agenten onderzoek naar onopgesloste moorden. Om meer inzicht te krijgen in de misdaden interviewen ze seriemoordenaars.

Meer kijkinspiratie? Check superguide.nl.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

airfryer

Beeld: Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.