7x ongemakkelijke First Dates-momenten

First Dates

Met de blauwe ogen van barman Victor, de wijze spreuken van maître Sergio en de ongemakkelijkheid van de mensen op date is het elke zondagavond weer puur genieten met First Dates. Naast de enkele pijl die raak is, maakt Cupido ook erg veel missers. Dat leidt tot hilarische, maar ook gênante momenten waarvan je plaatsvervangende schaamte krijgt.

We hebben de ongemakkelijkste momenten voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: First Dates zoekt weer nieuwe singles

1. ‘Ben ik jouw type?’

Lex vraagt aan Sacha of hij haar type is. Dat is een vrij riskante vraag en resulteert dan ook in een ongemakkelijk gesprek waarin Sacha zo vriendelijk mogelijk probeert duidelijk te maken dat dit niet het geval is. Tja, ongemakkelijk.

2. ‘Dit kan je echt niet vragen’

Soms valt het even stil tijdens een date. Kan gebeuren, niets mis mee. Totdat je vervolgens deze vraag stelt. Mood killer.

First Dates – "Heb je nog wat leuks te vertellen?"

Goed. Hebben jullie nog wat leuks te vertellen? ☕

Posted by First Dates NL on Wednesday, November 21, 2018

3. ‘Ik kan echt prima mijn eigen broek ophouden’

Het is altijd een ongemakkelijk moment: wie betaalt de rekening aan het einde van een date? Lekker modern drong Eline erop aan om gewoon te splitten. Dit leek een leuk idee, totdat bleek dat ze niet genoeg saldo had. Daar zit je dan met je progressieve ideeën.

First Dates – Splitten?

Daar is ie weer, de altijd lastige 'wie betaalt de rekening?'

Posted by First Dates NL on Monday, December 10, 2018

4. ‘Proppen of vouwen?’

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: proppen of vouwen? Floortje stelt de juiste vragen in het leven en kan dan ook maar niet geloven dat haar date het wc-papier vouwt. Logischerwijs is de rest van de date geen denderend succes en nogal ongemakkelijk. Of dat nou aan haar opening heeft gelegen…

First Dates – Proppen of vouwen?

DILEMMA DINSDAG! Proppen of vouwen. Wat is jouw favoriet?

Posted by First Dates NL on Tuesday, October 30, 2018

5. ‘Pizza of patat?’

Jeffrey heeft zijn onderzoek gedaan: met een lijst vol vragen in zijn hoofd wil hij ervoor zorgen dat het geen moment stil valt en het gesprek goed gaande blijft tijdens de date. Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten of je date van pizza óf patat houdt. De gedachte was goed: een paar back-up-vragen kunnen nooit kwaad. Helaas had het nu meer weg van een interview.

First Dates – Pizza of patat?

‘’Pizza of patat? Koud of warm weer?’'🌞Oké, kom maar op! Wat is jouw lievelingsvraag om aan een date te stellen? 🍕

Posted by First Dates NL on Tuesday, October 16, 2018

6. ‘Ik vond het eigenlijk niet zo’n heel leuke date’

Kelly heeft zichzelf prima vermaakt tijdens de date met Robin. Wanneer ze moeten verkondigen of ze elkaar nog een keer willen zien vertelt Kelly dat ze het wel gezellig vond. Robin haakt hier ongemakkelijk op in door te zeggen dat hij het nét even iets anders heeft ervaren. Ouch! Kelly kan het zelf ook maar moeilijk bevatten.

7. ‘Ik weet het niet hoor, kleine kale dikke man’

Marleen vertelt ontzettend uitgebreid hoe ze haar twijfels had over een date met een kale man. Meerdere keren brengt ze het aspect ‘kaal’ naar voren en hoe ze toch echt niet wist of dat nou wel haar type was. Een omschrijving van de man tegenover haar: kaal. Kortom, ultiem ongemakkelijk. Wel vermakelijk om naar te kijken.

Bron: Superguide | Beeld: Estera Marysia (BNNVARA)
Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.
magazine banner

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.