8 dingen die gegarandeerd gebeuren tijdens het dragen van een panty

panty oprollen

Panty’s kunnen af een toe een enorme struggle zijn. Je gaat ’s ochtends met volle moed weg van huis. Wat een top uitvinding denk je, maar het loopt allemaal net even iets anders. Want voor je het weet zit er een enorme ladder in en probeer je die de hele dag te verbergen.

Panty’s zijn vaak heel handig, maar zijn ook vaak ontzettend onhandig. Dit zijn acht dingen die ons allemaal weleens zijn overkomen tijdens het dragen van een panty.

 1. Doorschijnende panty
  Je jurkje kruipt omhoog en huppakee, daar sta je dan in je ondergoed. Shit, die panty schijnt toch wel een beetje door.
 2. Ladder in je panty
  De hele dag ben je super voorzichtig en doe je ontzettend je best om nergens tegenaan te stoten, lopen of blijven haken. En dan gebeurt het toch; een enorme ladder vormt zich in je panty. Great!
 3. Die panty is toch best wel koud
  Easy peasy dacht je, op de fiets zitten met een panty, niks aan de hand. Helaas heb je dan toch enorme spijt als je eenmaal op de fiets zit, want man-o-man wat zijn je benen koud!
 4. Afzakkende panty’s are no fun
  Niks is zo vervelend als een panty die constant aan het afzakken is. Dat wordt een dag veel ophijsen en frustratie. De enige oplossing is om gewoon niet meer van je stoel af te komen.
 5. Een panty vinden die past (lastig!)
  De maten van panty’s zijn knap lastig. Hoe vaak ik wel niet heb gehad dat ‘ie of mega strak zit en ik er meteen uitscheur of dat ‘ie gewoon veel te los zit. Een lesje panty shoppen zou handig zijn!
 6. Panty omgedraaid aangetrokken
  Tja, wat is nou de voorkant en wat is nou de achterkant? Heel vaak heb ik het niet eens door dat ik mijn panty achterstevoren aan heb.
 7. Dansen is al helemaal een no go met een panty aan
  Dansen, dat is gewoon een drama met een panty aan. Je staat constant awkward je panty omhoog te hijsen. Niet echt fun.
 8. Nagels zijn je grootste vijand
  Nagels en panty’s gaan niet zo goed samen. Net iets te lange en scherpe nagels en je hebt er zo een mega ladder in zitten.

Maar toch: liever een panty dan bloten benen! Maybe een extra (of drie) panty meenemen?

Meer artikelen over fashion en lifestyle? Check StyleToday!

Beeld Sanoma Beeldbank