8 leuke cadeaus om aan een kersvers bruidspaar te geven

Sinds iets meer dan een maand is het officieel lente, en daarmee is ook het trouwseizoen weer geopend. Grote kans dat je dus al een uitnodiging of twee in de brievenbus hebt ontvangen. Maar wat geef je newlyweds nou eigenlijk als cadeau?

Nu zullen velen op hun uitnodiging als cadeautip een envelopje hebben laten afdrukken. Logisch natuurlijk. Zo’n trouwfeest kost immers bakken met geld. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om bij die goedgevulde envelop nog iets leuks te geven. En daarvoor hoef je heus niet uren door de stad te slenteren.

1. Een gezelschapsspel

Wat is er nou leuker dan een potje 30 Seconds? Altijd leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Zo heb je gelijk iets leuks te doen wanneer jij en je partner op bezoek komen.

2. Polaroid camera

Uiteraard krijgen ze straks een boek vol met mooie herinneringen van hun bruiloft. Maar ook na hun bruiloft zit hun getrouwde leven hopelijk nog vol met mooie momenten. En wat is er dan leuker dan deze vastleggen met een polaroid camera?

3. Een originele cadeaubon

Hoewel je er met een verjaardag misschien nog mee weg komt, is een simpele boeken- of beautybon niet het leukste wat je kunt geven. Tenzij ze er zelf om gevraagd hebben, uiteraard. Geef de newlyweds liever een originele bon. Weet je bijvoorbeeld waar hun huwelijksreis gaat plaatsvinden, en hebben ze het al maanden over een bepaalde activiteit? Geef hen dat dan cadeau op hun trouwdag. Wedden dat ze blij verrast zullen zijn?

4. Een fles van hun favoriete drank

Wanneer de bruiloft eenmaal over is, vallen sommige pasgetrouwde koppels als een blok in slaap. Maar sommigen willen met hun lief ook nog even terugblikken op de bijzondere dag. En met een glaasje van hun favoriete wijn, whiskey of wat dan ook, is dat natuurlijk net even iets fijner.

5. Een naambordje voor op de deur

Dit mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je net getrouwd bent. Je kunt er dan ook maar beter vroeg bij zijn, en dus is het hartstikke leuk om zoiets cadeau te geven.

6. Een memorybox voor alle mooie momenten

Vaak belanden de attributen van de bruiloft allemaal in verschillen dozen op zolder. Eeuwig zonde. Want wanneer je een paar maanden (of jaren) verder bent, is het natuurlijk heel erg leuk om zo’n doos eens in te duiken. Door een zogeheten memorybox te geven, kan het koppel hierin hun meest dierbare attributen van de grote dag in leggen. Zo houden ze alles bij elkaar en is het makkelijk terug te vinden.

7. Accessoires (en eventueel servies) voor in huis

Let op: doe dit alleen als je zeker weet wat de stijl is van het bruidspaar. Kom dus niet zomaar aan met dingen als ‘Live, laugh, love’, als je niet zeker weet of dat dit hun smaak is. En je weet wat ze zeggen: bij twijfel niet doen. Dan kun je maar beter een van de andere cadeaus kiezen.

8. Een abonnement op Viva, Flair of Story

Je kunt het bruidspaar natuurlijk altijd blij maken met een abonnement op Viva, Flair of Story. En daar krijg je nu ook nog eens een Inventum Airfryer met receptenboekje cadeau bij. Daar is toch iedereen dolgelukkig mee?

Bron HLN.be, The Perfect Wedding | Beeld iStock