8 redenen waarom de Winter Efteling een bezoekje waard is!

Sfeer, sprookjes, sensatie en sneeuw: dat zijn de ingrediënten voor de Winter Efteling. Op zoek naar het perfecte dagje uit? Wij geven je acht redenen om binnenkort met familie en vrienden naar Kaatsheuvel te gaan.

  1. WONDERLAND Sneeuw of geen sneeuw: met de prachtig versierde kerstbomen en twinkelende lampjes wordt de Efteling omgetoverd tot één groot winters wonderland.
  2. WINTERSPORT Je pakt gelijk wat beweging mee! Schaats met die leuke date de sterren van de hemel op de ijsbaan, sjees van een heuse sneeuwglijbaan of waan je even in het buitenland met een langlauftocht door de besneeuwde bomen.
  3. KOELE KIKKERS Wist je al dat de meeste attracties tijdens de Winter Efteling gewoon open zijn? Met een warme sjaal en hippe muts trotseer jij onder andere de achtbanen Baron 1898 of Joris en De Draak.
  4. OPWARMERTJES Koud gekregen? Kruip knus tegen elkaar aan bij een Vreugdevuur, de ultieme plek om even op te warmen.
  5. WINTERSE KOST Met talrijke eetstalletjes vol winters lekkers is er voor ieder wat wils. Terwijl de kids van hun warme chocolademelk nippen, staat voor jullie de glühwein al klaar…
  6. WATERPRET Je sluit je dag pas écht goed af bij Aquanura. Dit is de grootste watershow van Europa en je zult versteld staan van de explosie van water, kleur en muziek.
  7. SLEEP OVER Ligt kaatsheuvel niet om de hoek? Dan heb jij geluk, want een overnachting in het Efteling Hotel of vakantiepark Efteling Bosrijk zorgt ervoor dat je uitgerust nóg een dagje winters kunt genieten!
  8. QUALITY-TIME Je oma, neefje, zus of date: iedereen heeft het naar z’n zin in de Winter Efteling! Of je nou de ultieme waaghals bent of toch liever op avontuur gaat in het Sprookjesbos: je zult je geen moment vervelen.

langnek

Wij vroegen drie bezoeksters naar hun ervaring bij de Winter Efteling:

Sandra (44): ‘Het sprookjesbos was prachtig versierd met mooie besneeuwde bomen, alsof je zo een kerstkaart in liep! De live bands zijn echt fantastisch en de Vreugdevuren maken het helemaal af.’

Annemieke (25): : De aankleding is ontzettend winters wat het erg gezellig maakt. Ik en mijn vrienden kregen gelijk dat knusse, winterse gevoel.’

Marian (46): ‘Het entertainment en de schaatshal vonden wij een leuke toevoeging aan het park. En bij de gezellige chalets kun je terecht voor een goede winterse hap.’

Waar wacht je nog op? Trommel je geliefden op en zet koers richting Kaatsheuvel! Want iedereen wil toch een warme winter? Ga naar Efteling.com en ontdek de Winter Efteling.