Teen Vogue artikel over ‘zomervagina’ krijgt hilarische reacties

Teen Vogue kon deze week rekenen op hilarische reacties nadat het jongerenmagazine een artikel plaatste genaamd: ‘How to Get Your Best Summer Vagina Ever’. De kop van het artikel, waarin wordt uitgelegd hoe vrouwen hun vagina de hele zomer lang gezond kunnen houden, verbaasde veel lezers.

“Wacht?! Werkt mijn winter vagina niet meer?!”, was een van de reacties onder het artikel op Twitter. In het stuk, dat al een jaar oud is maar deze week opnieuw op sociale media geplaatst werd, wordt uitgelegd dat je in de zomer extra goed voor je vagina moet zorgen. Zon, water, zand en zweet kunnen namelijk een slechte invloed hebben op je vagina.

Bacteriële infecties

De vagina kan droger worden van de warmte van de zon en de pH-waarde kan door een nat badpak verstoord worden, met bacteriële infecties tot gevolg. Daarnaast verhoogt extra zweten je risico op uitslag en ontstekingen.

Lentevagina

Hoewel de inhoud van het stuk geprezen werd, kon de kop van het artikel op Twitter rekenen op aardig wat commentaar. “Nu al? Mijn lentevagina werkte nog prima”, klinkt het in de reacties. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

airfryer

Bron: HLN.be | Beeld: iStock