Nederlands topmodel Lotte van der Zee (20) getroffen door hartstilstand

Het Nederlands topmodel Lotte van der Zee is getroffen door een hartstilstand. Op haar Instagram-pagina laten haar ouders weten dat ze momenteel in coma ligt.

“Met het grootst mogelijke verdriet willen wij jullie hierbij informeren over de reden achter Lotte’s publiekelijke afwezigheid de afgelopen dagen,” schrijven haar ouders bij een ontroerende foto waarin ze haar een kus op de wang geven.

Onwel

“Twee dagen geleden, tijdens onze vakantie in Westendorf – Oostenrijk, begon Lotte zich in de loop van de middag onwel te voelen. Een gevoel dat snel escaleerde in een plotselinge hartstilstand. Ze is naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar ze in coma ligt en momenteel onder intensieve supervisie van de artsen in slaap wordt gehouden, zodat zij haar gezondheid kunnen monitoren.”

De ouders van Lotte bedanken iedereen voor de liefdevolle worden over hun dochter. “We zijn dankbaar voor de steun van iedereen en danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie liefde en positiviteit in deze tijden waarin zij dit het meeste nodig heeft.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP