90’s babies opgelet: dit najaar 90’s festival in Scheveningen

90's festival

Och, die heerlijke jaren ’90. Bellen vanuit een telefooncel, films huren bij de videotheek en wegzwijmelen bij de Titanic. Met Leonardo di Caprio. Maar niet alleen dit, ook de muziek (die je luisterde via een cassettebandje en later je discman) uit de nineties was één groot feest. Fan? Dan móet je naar het Celebrate the 90’s festival in Scheveningen op 3 september. 

Op het strand van Scheveningen brengen acts als 2 Unlimited, Vengaboys en Party Animals je de hitjes uit je favo tijdperk ten gehore. Het feest maakt deel uit van de concertreeks Live on the Beach: de grootste strandconcerten van Nederland.

Acts tijdens 90’s festival

Ook Twenty4Seven ft. Nance, 2 Brothers on the 4th Floor en Charly Lownoise & Mental Theo staan op het affiche. Radio 10-dj Gerard Ekdom is de gastheer van het feest en zal tijdens het festival zijn favoriete platen uit de jaren negentig draaien. De voorverkoop start vrijdagochtend 11 juni om 10.00.

Grote namen Live on the Beach

Live on the Beach strijkt vier dagen neer op het strand van Scheveningen. Eerder werd al bekend dat André Hazes & Tino Martin (2 september), Danny Vera & Krezip (4 september) en Kensington & De Staat (10 september) een optreden verzorgen.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster