9x de opvallendste kandidaten in spe van ‘Expeditie Robinson’

expeditie robinson

Voor het eerst sinds acht jaar is het zover: er mogen onbekende Nederlanders meedoen aan ‘Expeditie Robinson’. Voor velen een nachtmerrie, maar voor anderen een grote droom. Dat blijkt wel uit de vele aanmeldingen die RTL binnenkreeg. Dit zijn wat ons betreft de meest opvallende.

Beeld iStock, Instagram

Danny Roumimper

Suikerdieet 🤢 nu lachen we nog😬#bali #sugarrush #jcodonuts

A post shared by Danny Roumimper (@dannyroumimper) on

Zou je kunnen kennen als: de vriend van Anna Nooshin.
Willen we op dat eiland omdat: als ‘ie maar half zo grappig eet (of moeten we zeggen ‘schranst’) als Anna, levert dat hele mooie beelden op.

Boray Kocoz

Zou je kunnen kennen als: hardstyle-dj Requiem en (onderbroeken)model.
Willen we op dat eiland omdat: één woord: sixpack.

Lienke Jong

Zou je kunnen kennen als: instagrammer en fitgirl Deargoodmorning.
Willen we op dat eiland omdat: ze de positiviteit zelve is en we benieuwd zijn of deze fitgirl echt zo sterk is als dat ze eruitziet.

Mohsin Amdaouech

Lieve volgers, Ik ben superblij met de massale steunbetuigingen die ik de afgelopen 24 uur van jullie heb mogen ontvangen! Het doet me goed om te zien dat mijn actieve achterban mijn wens om mee te doen aan Expeditie Robinson wil helpen verwezenlijken. Ik wil benadrukken dat het een sportieve match is, ik doe met enorm veel plezier en hartstocht mee en dat wens ik iedere andere opponent ook toe. Ik zie dat sommige van ons onder mijn posts zich laten leiden door emotie of de concurrentie op iets minder vrolijke manieren digitaal aanspreken. Ik wil het graag zo mooi houden als het begonnen is, ik ben een mensenmens, een bruggenbouwer en heb liefde voor elke ziel op deze aarde. Ik weet dat #TeamMohsin deze post support, jullie zijn stuk voor stuk toppers naar mijn hart! Dit gezegd hebbende, heb ik jullie écht zwaar nodig op dit moment! Mijn expeditie is gisteren begonnen en ik wil deze mooie reis samen met jullie maken & WINNEN! STEMMEN KAN OP! http://www.expeditierobinson.nl/profile/592 en DELEN kan natuurlijk ook! LINK IN BIO #mohsinopwereldreis #ikbenrobinson

A post shared by MOHSIN OP WERELDREIS ©️ (@mohsinopwereldreis) on

Zou je kunnen kennen als: reisblogger en zijn Facebookpagina ‘Mohsin op wereldreis’.
Willen we op dat eiland omdat: als je al meer dan 700 dagen op reis bent (jaloers…), wordt het hoog tijd om eens te gaan afzien op een eiland zonder eten.

Mike Meijer

Zou je kunnen kennen als: de vriend van actrice Marly van der Velden.
Willen we op dat eiland omdat: hij eruitziet als een grote, sterke teddybeer en dat kan je wel gebruiken in the middle of nowhere. Daarnaast steunt half bekend Nederland (lees: Koos van Plateringen, Ferry Doedens en natuurlijk zijn Marly) hem in zijn aanmeldingsvideo.

Marvin Ophof

Zou je kunnen kennen: als de vriend (of is het nu weer ex?) van Roy Donders.
Willen we op dat eiland omdat: we in Roys’ realityserie allemaal hebben kunnen zien dat hij een tikkeltje verwend is en we heel graag willen weten hoe lang hij het uithoudt zonder eten, zonder spiegel, zonder beautyproducten, zonder… Nou ja, alles waar hij gelukkig van wordt dus.

Kiki Duren

Doe eens gek! Deze mafjoekel heeft zich aangemeld voor Expeditie Robinson 😱Na er tijdenlang over geschreven te hebben op @amayzine zou dit toch wel de ULTIEME 🍒 on the island pie zijn. Why pick me? Allereerst: ik vreet meteen die kutreclamevogel op zodat we daar vanaf zijn en zorg daarnaast voor die gooooooede quotes in die rieten biechthokjes. En oké, misschien ben ik dan niet écht een fitgirl, maar uithoudingsvermogen? Absoluut. Fanatiek? Als de klere. En HALLO, ik heb jarenlang op scouting gezeten dus weet als geen ander how to survive. Dus bij deze roep ik de hashtag #GetKikiToTheIsland in het leven. Delen op FB, insta, Twitter, taggen, stemmen, alles is lief! Linkje om je stem uit te brengen staat in de bio. Kost 20 seconden van je tijd, HELP A GIRL OUT! 🌴🙋🏻

A post shared by Kiki Duren (@kikiduren) on

Zou je kunnen kennen als: journalist van Amayzine.com.
Willen we op dat eiland omdat: we heel benieuwd zijn hoe ze het drie weken zonder hakken, tasjes en make-up gaat doen én omdat ze beloofd heeft dat iets aan die vervelende vogel in het reclameblok gaat doen.

Stefan de Vries

Knullen ik kan mee doen aan Expeditie Robinson 🥑 Als je dat leuk lijkt moet je even op mij stemmen 😀 Link in bio!

A post shared by Stefan de Vries (@stefandevries95) on

Zou je kunnen kennen als: YouTuber, model en presentator
Willen we op dat eiland omdat: hij zulke suffe grapjes maakt dat het grappig is.

Imke Wieffer

Zou je kunnen kennen als: de dochter van Bernadet Wieffer, die in 2006 meedeed aan ‘Expeditie Robinson’.
Willen we op dat eiland omdat: zo moeder, zo dochter. En haar video is heul leuk.

Bekijk hier ons interview met de finalisten van ‘Expeditie Robinson’ 2016.