Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

‘Aaliyah wilde R. Kelly uit haar buurt houden’

R. Kelly

Aaliyah wilde na haar breuk met R. Kelly dat hij uit haar buurt zou blijven. Dat beweert Damon Dash, producent van het vervolg op de documentaire Surviving R. Kelly.

Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ, die een fragment van Surviving R. Kelly Part II: The Reckoning heeft gepubliceerd.

Lees ook:
Oh oh: R. Kelly komt niet opdagen bij hoorzitting

In het fragment omschrijft Dash de op 22-jarige leeftijd om het leven gekomen Aaliyah als een ‘goed persoon met een goede ziel’. ‘Hij (R. Kelly, red.) verdiende haar niet,’ aldus Dash.

Huwelijk

Aaliyah trouwde op 15-jarige leeftijd met de toen 36-jarige Kelly. Het huwelijk was niet legaal en werd een jaar later nietig verklaard. Toen Aaliyah en Kelly uit elkaar gingen, zou ze volgens Dash geen wrok gekoesterd hebben.

Toch liet ze duidelijk weten niet meer in contact met hem te willen zijn. ‘Ze zei: ‘Laat die man zijn leven leiden, maar houd hem wel bij mij uit de buurt.”

Proces

Het proces tegen R. Kelly in Chicago zal van start gaan in april 2020 en zal zo’n drie weken in beslag nemen.

De zanger wordt aangeklaagd voor verschillende misdrijven waaronder het bezitten van kinderporno, het verlokken van een minderjarige tot seksuele handelingen en het belemmeren van de rechtsgang.

Lees ook:
De grote R. Kelly-update deel 3

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: NU.nl
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.