Aan wie geef jij een #VIVAVEER?

Je ziet of ontmoet ze vaak genoeg, vrouwen of mannen van wie je denkt: jij bent écht bijzonder. Durfals die je bewondert, mensen met lef die je inspireren omdat ze hun hart volgen. En hoe vaak vertel je ze dat? Precies. Veel te weinig. Zonde, vinden wij.

Wij willen iedereen die lef heeft, z’n hart volgt en lak heeft aan wat een ander denkt een veer in z’n kont steken. Een VIVA Veer, om precies te zijn. En we nodigen jou uit om hetzelfde te doen! Op viva.nl/veer kun je digitaal een #VIVAVEER uitdelen. Bijvoorbeeld aan je stoere zus, of die altijd optimistische vriendin. Maar ook aan een vrouw op straat met een tof gemillimeterd kapsel, een rugzaktoerist die in de stationshal piano speelt of een meisje dat ongegeneerd staat te dansen op een festival. Kortom: iemand die zichzelf durft te zijn, lak heeft aan wat een ander vindt en, net als VIVA, niets te verbergen heeft.

VIVA 12, met VIVA Veer-stickers, ligt van 23 t/m 29 maart in de winkel. Online bestellen kan ook.

Lees ook:
Laura Jansen krijgt eerste #VIVAVEER

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.