Aantrekkelijk: 12x de leukste festivaltops

Onze zomer begint pas echt wanneer we in een zomers outfitje op een festival staan. Geen regenlaarzen, drie lagen truien en een skinny jeans, maar festival tops, dat leuke rokje en een zonnebril brengen je in de festivalsferen. En waar we het allemaal over eens kunnen zijn; de festival voorpret is extra leuk wanneer je alles uit de kast kunt trekken.

Zelfs met een klein budget kun je heel makkelijk de perfecte festival look bij elkaar toveren. De truc zit ‘m in de styling. Het valt immers niemand op dat je twee keer achter elkaar dezelfde skinny jeans of hetzelfde rokje draagt, zolang je maar varieert in de rest van de look. Richt je dus vooral op de top, deze krijgt immers de meeste aandacht!

Op het gebied van festival tops mogen we dit jaar helemaal los gaan. Van bohemian exemplaren tot band en brand t-shirts; keuze genoeg! En omdat we zelf net zo hard genieten van het bij elkaar zoeken van de perfecte festival look, maakten we alvast een kleine selectie van de leukste festival tops voor je. Scheelt je (hopelijk) heel wat onnodige stress. Happy shopping!

Stylists Own via Men At Work €12,49
Stylists Own via Men At Work €12,49
Topshop via De Bijenkorf €20,-
Topshop via De Bijenkorf €20,-
Costes €39,95
Costes €39,95
My Jewellery €29,95
My Jewellery €29,95

Meer shoppen of liever eerst nog wat inspiratie op doen? Check StyleToday.nl!

Ga je dit weekend naar Zwarte Cross? Dit kan je verwachten!