Aantrekkelijk: 9x hippe off shoulder tops

off shoulder tops

Naast dat het model van een off shoulder top ontzettend vrouwelijk is, straalt het ook iets sexy’s uit. Waarom? Een blote schouder is één van de meest sexy lichaamsdelen dat een vrouw kan laten zien, laat staan twee…

Easy as it is

Je kunt de tops met alles combineren. Zo staat het fabulous in combinatie met een midi skirt of een button front skirt, en ook met een simpele skinny jeans geeft het item je outfit een instant chique uitstraling.

Ga je op bezoek bij je schoonouders? Dan draag je het bijvoorbeeld met een midi skirt. Of heb je een eerste werkdag bij een kantoorbaan? Dan draag je het in combinatie met een pantalon en een paar killer heels. Je snapt het waarschijnlijk al, door deze veelzijdigheid is de off shoulder geschikt voor elke gelegenheid. En juist omdat de top overal fantastisch bij staat, kun je het ook binnen heel veel stylen combineren. Van minimalistisch tot bohemian; je ziet het deze zomer allemaal terug.

untitled-17

Sexy summer

Gelukkig zijn we niet de enige die weg zijn van de off shoulder top. Ook de winkels hangen er vol mee, wat betekent dat de kans dat je het perfecte exemplaar vindt best groot is. Shop je liever online? 9x de leukste off shoulder tops op een rijtje.

ModeMusthaves €29,95
Whistles €65,-
Whistles €65,-
Topshop €44,-
Topshop €44,-
Warehouse €40,-
Warehouse €40,-

Klik hier om meer off shoulder tops te shoppen op StyleToday.nl!