Aantrekkelijk: 9x de leukste sportleggings

De zomer is het ideale seizoen om aan je figuur te werken. Naast dat je opeens veel meer motivatie krijgt, wordt het ons dit seizoen ook veel makkelijker gemaakt. Niemand wordt oprecht vrolijk van een hardloopsessie in de sneeuw en we durven te wedden dat je het fietstochtje naar de sportschool ook veel vaker skipt.

Naast het mooie weer is er nóg een reden om meer gemotiveerd te worden: een nieuwe sportoutfit. Je voelt je meer comfortabel en zelfverzekerd in een nieuwe look en dat heeft invloed op je sportprestaties. Win-win! Vandaag zetten we de sportlegging in de spotlight. Want wist je al dat dit najaar de sporty streetwear helemaal terugkomt? Ja echt! Deze herfst en winter is het dus helemaal oké om je favoriete sportlegging out in the open te dragen. Zo waren de it-girls Kendall Jenner en Gigi Hadid ons al maanden voor.

De sporty streetwear look is dus helemaal on-trend, maar we begrijpen dat je dit wellicht liever voor in de sportschool bewaart. Als streetwear of niet, een goede sportlegging mag absoluut niet in je kast ontbreken. StyleToday verzamelde de negen knapste exemplaren van het moment.

Nike via Zalando €64,95
Nike via Zalando €64,95

 

Adidas via Zalando €79,95
Adidas via Zalando €79,95

 

Adidas via Zalando €59,95
Adidas via Zalando €59,95

Meer hippe sportleggings shoppen? Check StyleToday.nl!