Aantrekkelijk: Zeg hallo tegen de wide-leg pants!

wide-leg pants

Eens riepen we: ”Nooit meer wijde pijpen! Ik houd het bij een skinny jeans”. Ondanks dat de skinny jeans nooit helemaal uit het straatbeeld zal verdwijnen, hebben we het commentaar over de concurrent inmiddels teruggenomen, want zoals we allemaal weten is hij terug van weggeweest. Say hello to the wide-leg pants! Met dit hot item creëer je een bohemian, seventies look die zowel in de zomer als in de winter prima draagbaar is; ideaal dus!

De wide-leg pants is voor ieder figuur weggelegd. Het voordeel van deze musthave met wijde pijpen is dat je benen een stuk langer en smaller lijken en is dat niet iets wat we allemaal willen?! Naast het feit dat deze broeken mega comfortabel zijn (en je benen eindelijk weer de ruimte hebben na enkele jaren bekneld te hebben gezeten in de welbekende skinny jeans) zorgen wijde broeken er ook nog eens voor dat je enorm classy voor de dag komt, een win-win situatie!

Er zijn verschillende varianten op de wide-leg pants. Zo zie je het seventies model veel terugkomen in spijkerstof. Daarnaast zijn de ‘gewone’ broeken, die een wat meer klassieke uitstraling hebben, ook een go.Verder gaan verschillende strepen en patronen ook altijd goed samen met de wide-leg trousers.

Wanneer je dit mode-item goed styled, steel jij honderd procent de show! Combineer de wijd uitlopende broek met een strakke korte top zodat de outfit er niet te omvangrijk uit gaat zien. Ook kun je een tailleriem gebruiken om zo een goede balans te houden. Maak de look af met hoge plateauhakken en je zult er slanker en langer uitzien. Uiteraard zorgen een paar sneakers of sandaaltjes ook voor een effortless, classy uitstraling.

Get yours now

Mango via Wehkamp € 25,99
Mango via Wehkamp € 25,99
B.p.c. sellection via Bon Prix€ 44,99
B.p.c. sellection via Bon Prix€ 44,99
Bodyflirt via Bon Prix € 31,99
Bodyflirt via Bon Prix € 31,99

Voor inspiratie en meer broeken om te shoppen, check je StyleToday.nl!

Meer outfit inspiratie nodig? Check de video!

Beeld: Getty Images