Ook Aaron Carter biecht op: ‘Tóch iets ongepasts gebeurd met Michael Jackson’

Een aantal jaar terug bevestigde die andere tienerster Macaulay Culkin al dat er inderdaad een belletje was bij de slaapkamer van Michael Jackson. En hoewel Aaron Carter eerder herhaaldelijk zei dat dat de popster hem nooit heeft betast, komt de zanger daar nu op terug.

Volgens de 31-jarige broer van Backstreet Boy Nick Carter is er toch iets gebeurd tussen hem en de King of Pop. ‘Michael was een hele goede man, voor zover ik weet, een hele goede man. Hij heeft nooit iets gedaan wat ongepast was. Behalve één keer. Er was een ding dat hij deed dat een beetje ongepast was’, zegt Aaron volgens het tijdschrift People in de serie Marriage Boot Camp: Reality Stars Family Edition. Maar wat dat precies is, daar laat hij verder niks over los.

Goed bevriend

Michael, die ervan wordt beschuldigd meerdere kinderen te hebben misbruikt, ontmoette Aaron toen die 14 jaar was, tijdens opnames van een liedje dat de zanger had geschreven voor een goed doel. Vervolgens raakten de zangers goed bevriend, maar was er volgens Aaron verder niets aan de hand. ‘We sliepen niet in dezelfde kamer, we deelden geen bed. We hadden een normale vriendschap. Er was niets seksueels aan de hand’, zei hij eerder in een interview.

Documentaire

De zanger liet zich in maart ook negatief uit over de documentaire Leaving Neverland, waarin twee mannen zeggen op jonge leeftijd door Michael te zijn misbruikt. Allemaal leugens, zei hij destijds. Volgens Aaron wordt met de documentaire de nalatenschap van de King of Pop kapotgemaakt omdat die zich niet meer kan verdedigen.

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!