Adele kijkt terug op moeilijk jaar met heerlijke fotoreeks

Adele was zondag jarig en sloot daarmee een moeilijk jaar af. En Adele zou Adele niet zijn als ze daarbij zichzelf niet aardig op de hak nam. Met een heerlijke fotoreeks viert ze dat ze 31 is geworden. ‘Goddank want 30 was een behoorlijke beproeving’, aldus de zangeres.

De Britse kondigde onlangs haar scheiding aan en zegt dan ook uit te kijken naar het komende jaar. ’31 gaat een groot jaar worden en ik ga het allemaal aan mezelf besteden’, schrijft ze. ‘Voor het eerst in tien jaar ben ik er klaar voor de wereld om me heen te voelen en eens op te kijken. Wees aardig voor jezelf iedereen, we zijn maar mensen. Doe het rustig aan, leg je telefoon eens weg en pak elke kans om hardop te lachen.’

Nieuwe muziek

En de fans van Adele kunnen gaan aftellen, want de zangeres hintte ook op nieuwe muziek in haar post. ‘Het gaat erom echt van jezelf te houden, en ik realiseer me pas net dat dat meer dan genoeg is. Ik ga uiteindelijk ook wel van jullie houden, jullie bruten’, grapt ze met een lachende emoji. ’30 wordt een drum-‘n-bass-album om jullie te pesten.’

30

Adele heeft de gewoonte haar album naar haar leeftijd te noemen. Het is dus goed mogelijk dat ze na platen 19, 21 en 25 het afgelopen jaar een album met de titel 30 heeft opgenomen.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!