Turning tables: scheiding Adele twee jaar na break-up rond

Adele

De scheiding van Adele (32) en ex-hubby Simon Konecki (46) is officieel. Twee jaar nadat het celebrity koppel wereldkundig maakte een punt achter hun relatie te zetten, zijn de handtekeningen nu dan echt gezet.

Adele en Simon waren drie jaar getrouwd en hebben samen een zoontje, de inmiddels 8-jarige Angelo. In 2019 liet Adele weten de relatie met de vader van haar kind te beëindigen.

Uit elkaar

‘Adele en haar partner zijn uit elkaar gegaan”, liet het management van de zangeres destijds weten in een verklaring. ‘Ze zijn vastbesloten om hun zoon liefdevol samen op te voeden. Zoals altijd vragen ze om privacy. Er komt verder geen commentaar.’ En zo geschiedde, want updates over haar liefdesleven bleven uit. Inmiddels is duidelijk dat hun scheiding rond is.

Lees ook:
Waarom iedereen (n)iets te zeggen heeft over het gewicht van Adele

Co-ouderschap

Voor hun zoon probeert het voormalig koppel zo goed mogelijk met elkaar door een deur te blijven gaan. Volgens een bron zouden ze zelfs tegenover elkaar wonen, om het co-ouderschap zo soepel mogelijk te laten verlopen. ‘Ze doen wat ze kunnen om het voor Angelo zo fijn mogelijk te maken. Hij is haar hele wereld’, aldus de bron.

Adele en Skepta?

Inmiddels gaan de geruchten dat Adele alweer gelukkig in de liefde is. Men fluistert dat ze al sinds oktober vorig jaar aan het daten is met niemand minder dan de Britste rapper Skepta. Maar of dit slechts een juicy verhaal of écht waar is, blijft vooralsnog gissen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.
Bron: People | Beeld: ANP
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.