All I want for Christmas: deze adventskalender is speciaal voor je kat

adventskalender kat

All I want for Christmas is… nee, in dit geval niet you, want deze adventskalender speciaal voor je kat mag zeker niet ontbreken onder de boom dit jaar. En dat de leukste cadeaus niet duur hoeven te zijn, blijkt maar weer.

Adventskalender kat

Want je trouwe pluizenbol mag natuurlijk niet overgeslagen worden door de kerstman. En hoe leuk is het als je samen – of ja, samen, je snapt wat we bedoelen – elke dag een vakje open kan maken?

Lees ook:
Slim: dankzij ‘adventsquarantaine’ kun je toch Kerst vieren met de familie

Ready, set, action

De Action komt daarom met een adventskalender vol met lekkernijen voor je kat. Achter elk deurtje zit een ware verrassing waardoor het aftellen naar kerst nóg iets leuker wordt. Voor slechts €4,97 scoor je deze traktatie, dus waar wacht je nog op?

Adventskalender kat

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle | Beeld: Action, iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!