Afschuwelijk: topmodel Lotte van der Zee (20) uit Enschede overleden

Vorige week werd Nederland opgeschrikt door het nieuws dat topmodel Lotte van der Zee was getroffen door een hartstilstand. Zojuist hebben haar ouders via haar Instagrampagina bekendgemaakt dat het model is overleden.

‘Onze parel, ons alles is op woensdagavond 6 maart om 22:47 overleden’, schrijven de ouders van het meisje onder een wintersportfoto. ‘Het is super onwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebroken.’

Lottes ouders bedanken iedereen die het gezin de afgelopen tijd een hart onder de riem heeft gestoken. ‘Nogmaals willen we jullie allemaal bedanken voor alle steun en hartverwarmende berichten.’

Lotte werd op wintersport getroffen door een hartstilstand. De Enschedese werd in kritieke toestand overgebracht naar een universitair ziekenhuis in München, waar het model in slaap werd gehouden.

Miss Teenager Universe

In 2016 kreeg Lotte de titel Miss Teen Nederland en in 2017 werd ze uitgeroepen tot Miss Teenager Universe.

Lees ook: Nederlands topmodel Lotte van der Zee getroffen door hartstilstand

Beeld: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.