Rood scherm of niet: is de afvaller in ‘WIDM’ wel écht naar huis?

hints WIDM

Niet is wat het lijkt in WIDM, zo blijkt altijd maar weer. Veel fans denken dan ook dat de afvaller van afgelopen zaterdag nog niet écht weg is. Ondanks het rode scherm dat we toch wel in beeld kregen.

Lees ook:
Waarom wij déze kandidaten graag terug hadden gezien in het jubileumseizoen van WIDM

Let op: spoilers!

We zagen namelijk hoe de kandidaten – na een grote opluchting – één voor één hun spullen moesten pakken en in een busje mochten plaatsnemen. Maar bij de laatste executie zagen we alleen Ellie geschokt zich afvragen of Horace inderdaad naar huis moest.

Afvaller WIDM

Maar Wie is de Mol? zou Wie is de Mol? niet zijn als er toch nog een addertje onder het gras zou zitten. Kan Horace volgende week terug in het spel worden gebracht? Of blijft zijn rode scherm echt definitief? Wie namelijk punten had ingezet op deze kandidaat in de app, is deze toch zeker wel kwijt.

Busjes

Alleen geef toe: de busjes die alle drie een andere kant op rijden, de tekst ‘wordt vervolgd’ in beeld… Het laat echte Molloten in ieder geval denken dat er nog wel íets gaat gebeuren. Veel fans gokken ook nog op een 2.0-versie van ‘Wij zijn niet in Kiev, vriend’. Wel of geen afvaller in WIDM, we zullen toch weer een week moeten afwachten. Helaas, helaas.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!