Ook agentschap laat Armie Hammer vallen na heftige beschuldigingen kannibalisme

Agentschap Armie Hammer

Nadat ex-vrouw Elizabeth Chambers heeft gereageerd op de beschuldigingen rondom Armie Hammer, heeft ook zijn agentschap de acteur laten vallen. Ondanks dat de acteur zelf de beschuldigingen nog stellig ontkend en ze ‘bullshit’ noemt, is Armie inmiddels al aardig wat support kwijtgeraakt. 

Agentschap Armie Hammer

De breuk met Hammer en het agentschap wordt gemeld door The Hollywood Reporter. Het bedrijf vertegenwoordigde de acteur al jaren.

Geen grote rollen meer

Al snel na alle geruchten werd bekend dat hij niet de tegenspeler van Jennifer Lopez zou worden in de de actie-comedy ‘Shotgun Wedding’. Maar volgens Armie zelf was dat niet vanwege alle claims. ‘Ik reageer niet op de bullshit online claims, maar in het licht daarvan kan ik mijn kinderen niet vier maanden met een goed geweten achterlaten om een film te schieten op de Dominicaanse Republiek’, zegt hij in een officieel statement naar People. ‘Lionsgate (filmmaatschappij, red.) steunt me hierin en daar ben ik dankbaar voor.’ Maar inmiddels zou hij ook uit de nieuwe serie The Offer, over het maken van The Godfather, zijn gezet. Hij speelde Al Ruddy, de producent van de iconische Oscarwinnaar.

Ex-vrouw

En niet veel later reageerde ook ex-vrouw Elizabeth Chambers. Zo liet een bron weten dat ze ‘in totale shock’ was en ‘het idee heeft dat haar wereld op z’n kop staat.’ En op Instagram kon Elizabeth het niet laten op een nogal geestige manier een comment te plaatsen onder een bericht van showbizzsite Just Jared. Blijkbaar zijn regisseur Luca Guadagnino en acteur Timothée Chamalet – waarmee Armie samenwerkte in de film Call me by your name – bezig met een film over een vrouw die de drang voelt om mensen op te eten. Het enige wat de ex van Hammer – die tien jaar getrouwd waren – kon uitbrengen was ‘No. Words.’ Hammer en Chamers hebben samen twee kinderen: Harper (6) en Ford (3)

Vreemde fantasieën

Armie Hammer kwam in opspraak nadat een anoniem social media-account vermeende – en nogal shocking – berichten van de acteur lekte. In de berichten, die dus niet zijn geverifieerd, zou hij fantasieën over verkrachting en kannibalisme delen, meldt Page Six. De Call me by your name-ster noemt die geruchten ‘gemeen’ en ‘vals’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: ANP