Aha: daarom komt Ritchie uit ‘de Bachelorette’ je zo bekend voor

Ritchie de Bachelorette

Tijdens de eerste twee (een ware traktatie) afleveringen van de Bachelorette maakten we kennis met alle mannen. En hoewel je sommigen meteen vergeten bent – geen idee wie naar huis ging net – blijven een paar zeker wel hangen. Waaronder Ritchie.

Lees ook:
De Bachelorette: ‘mijn vooroordelen over Gaby werden in één klap weggenomen’

Een eerste indruk is alles, moet de beste man gedacht hadden. Hij had heel lief een fles drank als cadeau meegenomen voor Gaby Blaaser, maar met een presentje is het wel zo, dat je het vaak ook geeft aan de persoon voor wie het bedoeld is. Nee, nee, niet Ritchie. Hij nam de bubbels mooi weer mee naar binnen. Tot grote hilariteit van de mannen én de bachelorette.

Ritchie de Bachelorette

Gelukkig had hij wel de ballen om de blunder toe te geven en hij rent meteen weer naar buiten om zijn fout recht te zetten. Blijkbaar vond Gaby zelf het wel lachen, want Ritchie mag blijven en ontvangt een roos tijdens de allereerste ceremonie. Drie andere mannen moeten het veld verlaten, waaronder Chris, die we ook al eerder zagen tijdens Holland’s Next Top Model. Herinner je je de beroemde pose nog waarbij hij aan het eind van de catwalk op zijn horloge keek? Ja, dat is dezelfde Chris.

First Dates

Maar het Limburgse ‘model’ is dus niet de enige oude bekende in de televisiewereld. Zo deed Ritchie ook al eerder een poging om de liefde te vinden. En wel in First Dates. De vrachtwagenchauffeur schoof aan tafel met baliemedewerker Sherien. Dat was overduidelijk geen match, aangezien de opvallende kandidaat nu opnieuw een poging waagt. Bekijk de beelden hier. We gaan vast nog veel meer leuke fragmenten zien van Ritchie in de Bachelorette, dat kan niet anders.

Ritchie de Bachelorette
Ritchie tijdens First Dates ©NPO-START

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: RTL, BNN-VARA
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!