Wij hebben al gesubscribed: Victoria Beckham start eigen YouTube-kanaal

Terwijl de andere Spice Girls zich klaarmaken voor hun grootse tournee, is Victoria Beckham druk met het varen van haar eigen koers. Zij gaat iets doen wat ze al heel lang wilde: ze lanceert haar eigen YouTube-kanaal.

De modeontwerpster gaat stylingtips, tutorials over make-up en een binnenkijker in haar eigen leven geven. ‘Ik ga nu vol gas vooruit en kan eindelijk doen wat ik altijd wilde doen,’ zegt ze in de eerste video, gelanceerd ter ere van het tienjarig bestaan van haar modemerk.

‘Ik heb er echt zin in. Er komen spannende dingen aan en het is ook nog eens leuk om te doen.’ Mode en make-up van La Beckham zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar wij zijn vooral benieuwd naar het leven van de Beckhams. Zolang David en Brooklyn maar in beeld komen, hehe.

Bekijk de eerste video hieronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf, beeld: Victoria Beckham, YouTube
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.