Inslaan: Aldi verkoopt nu SUITSUIT-lookalikes voor een prikkie

Aldi koffer

Vakantie al geboekt, maar valt je koffer bijna uit elkaar van al je tripjes? Zoek niet verder naar een nieuw exemplaar, want Aldi verkoopt nu een betaalbare lookalike van de o zo leuke SUITSUIT-koffers.

Dit merk kennen we natuurlijk van de leuke pasteltintjes en het kenmerkende logo aan de voorkant. Aldi gaat volledig mee in de trend en biedt een soortgelijke variant aan voor een prikkie. Want waar je voor de echte versie nog wel diep in de buidel mag tasten (120 euro voor 40 liter), houd je hierbij geld over voor leukere dingen. Wijntje, anyone?

Klein en groot

Zo heb je al een kleine variant voor slechts € 39,99. Toch behoefte aan iets meer ruimte (bedoel, hallo, al die jurkjes moeten ook nog mee)? Dan is er ook een koffer met een inhoud van 136 liter. Daarvoor tel je € 49,99 neer. Vanaf aanstaande donderdag gaat de aanbieding van start en wij gokken dat het nog weleens snel kan gaan. Voor je werk dus nog maar snel even inslaan?

Aldi koffer

Beeld: Aldi, iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!