Dit wil je niet missen: de première van All hands on deck

Voor alle theater-, muziek- en dansliefhebbers: er komt een bijzondere samenwerking aan van het Scapino Ballet Rotterdam en Wëreldbänd in de voorstelling All hands on deck. Ken je ze nog niet? Dan is het zeker de moeite waard om ze te bekijken tijdens één van de voorstellingen.

Scapino Ballet Rotterdam en muziektheatergroep Wëreldbänd presenteren namelijk op 14 maart 2019 in Theater Rotterdam de première van All hands on deck. Twee topgezelschappen halen het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, muziek en theater.

Topmuzikanten

De Wëreldbänd bestaat uit topmuzikanten en performers. Het bijzondere aan deze band is dat ze bijna 100 instrumenten spelen en ze kunnen alle muziekgenres aan, ongelofelijk! In All hands on deck stuurt regisseur Ed Wubbe een bont gezelschap de zee op met zingende dansers en dansende muzikale komieken. Het is een voorstelling over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ongemak en heimwee. Éen van de meest verrassende samenwerkingen in theaterland.

De tournee is van 9 maart 2019 t/m 15 juni 2019. Wees erbij!

Meer weten over de voorstelling? Ga naar www.scapinoballet.nl

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.