Dít zijn de allereerste beelden van De Luizenmoeder seizoen 2

de luizenmoeder

Het tweede seizoen van megahit De Luizenmoeder gaat op zondag 10 februari van start. Dat heeft AVROTROS vrijdag bekendgemaakt. Als kerstcadeautje hebben ze ook alvast de allereerste beelden van het nieuwe seizoen met ons gedeeld.

De serie over het wel en wee van Juf Ank, schoolmeester Anton en moeder Hannah op basisschool De Klimop ontpopte zich het afgelopen jaar tot een gigantisch kijkcijferkanon. Sommige afleveringen werden, inclusief uitgesteld online terugkijken, gezien door bijna 5 miljoen mensen.

Daarnaast won de serie diverse prijzen, waaronder een Zilveren Nipkowschijf, een Zilveren Televisie-ster en een Gouden Kalf.

AVROTROS heeft verder nog weinig prijsgegeven over het plot van het tweede seizoen. Hoofdrolspelers Ilse Warringa, Jennifer Hoffman en Diederik Ebbinge keren allemaal terug. Warringa schreef ook mee aan het scenario en regisseerde, samen met Ebbinge, een deel van de afleveringen.

De eerste beelden zie je hieronder:

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.