Altijd al tussen de alpaca’s willen overnachten? In deze AirBnB kan het

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zo kon je al met alpaca’s wandelen, ze knuffelen, maar nu kun je óók nog overnachten tussen deze wollige beestjes. Dreams do come true.

Helaas, helaas, zoals met veel goed nieuws is er hierbij ook een kanttekening. Of ja, misschien is het zo erg niet. De Airbnb bevindt zich namelijk in Californië. Ach een goede reden om er meteen een vakantie naar Amerika aan vast te plakken toch?

Boerderij

Je slaapt gelukkig niet letterlijk tussen deze te schattige dieren – dat gaat zelfs ons iets te ver – maar krijgt je eigen privékamer in de boerderij. Voor slechts 66 euro per nacht ontwaak je met de geluiden van de alpaca’s om je heen en kun je in je badjas al een knuffel scoren. Als je dan nog niet fijn wakker wordt, weten wij het ook niet meer. Een andere optie is om in de camper te overnachten: extra leuk, hier kun je met wel vijf personen in. Wanneer gaan we?

Bron: Beautify | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.