Ook deze spannende Spaanse serie móet je zien

Alta Mar

We schreven eerder al over dé mogelijke opvolger van La Casa de Papel. Toch is er nóg een spannende Spaanse serie die meteen op je watchlist mag. Alta Mar combineert namelijk de Titanic met een ijzingwekkend mysterie.

Deze thriller speelt geheel af in de jaren ’40. Denk daar een groot cruiseship bij en je krijgt meteen Leo di Caprio-vibes all over again. Oké, oké, Jack zullen we niet terugzien – we’ll never let go – maar dat maakt deze serie niet minder goed.

Geheimen

Waar gaat het over? Op de Bárbara de Braganza reist iedereen met een specifiek doel, maar alle passagiers hebben ook meerdere geheimen te verbergen. Wanneer er doden vallen, is er geen mogelijkheid tot ontsnappen. Alleen al de trailer laat je op het puntje van je stoel zitten, dus dat belooft veel goeds! Vanaf 24 mei staat Alta Mar op Netflix!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.