Amy Schumer over man met autisme: ‘Als mijn zoontje op hem lijkt is dat goed nieuws’

Amy Schumer

Voor de verjaardag van haar man Chris Fisher pent Amy Schumer een heel relaas op Instagram over hem neer. Ze schrijft dat het autisme van haar man hun relatie zeer ten goede komt.

Bij Chris werd relatief laat vastgesteld dat hij autisme heeft. De diagnose zorgde volgens Amy voor veel positieve veranderingen binnen hun huwelijk.

Sneltreinvaart

Amy Schumer en chef-kok Chris Fischer trouwden in het geniep op 13 februari 2018, slechts vier dagen nadat ze hun relatie publiekelijk hadden bevestigd. Het huwelijk vond plaats in Malibu, Californië. De twee kregen samen een kindje, hun inmiddels 2-jarige zoontje Gene.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @amyschumer

Autisme

De actrice schrijft dat ze dankbaar is voor de diagnostisering van haar man. ‘De diagnose heeft ons geholpen om beter te communiceren en elkaar beter te steunen.’ Bovendien is volgens haar de kans groot dat Gene ook autisme heeft. ‘Als hij ook maar een klein beetje op zijn vader lijkt, is dat alleen maar goed nieuws’, aldus Amy.

Dankbaar

Amy schrijft dat haar man haar grote steun en toeverlaat is. Nu, en tijdens de heftige bevalling van hun zoontje. ‘Tijdens de drie uur durende keizersnede hield hij de hele tijd mijn hand vast’, aldus Amy. ‘Hij is de beste man en vader, beter dan ik ooit had durven dromen.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.