Andere locatie, zelfde concept: Love Island NL verhuist naar nieuwe villa

Love Island-koppel bij elkaar

Langzaam wordt er meer en meer bekend over Love Island NL. Want kunnen de opnames wel doorgaan met al die code Oranjes in Spanje? Gelukkig stelt de zender fans gerust: het programma is verkast naar een nieuwe villa.

Lees ook:
Berichtje! De eerste beelden van ‘Love Island NL’ zijn hier

Hoewel Holly in de teaser wat moeite lijkt te hebben om de nieuwe locatie te vinden, komt toch alles op z’n pootjes terecht. En wat een prachtige villa!

Love Island nieuwe villa

Of de opnames zich dus nog steeds afspelen in Spanje, blijft nog een raadsel. Sommige fans gokken ook op Italië, doordat er verschillende cipressen gespot worden. De omgeving lijkt er in ieder geval niet eentje uit ons kikkerlandje, maar wie weet met de tropische temperaturen van afgelopen tijd… Het zou in ieder geval wel dé oplossing zijn om mogelijke rampscenario’s voor te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En geloof ons; dat wordt echt een hele vette villa! 😍 #LoveIsland #nog2weken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Protocol

Een woordvoerder liet eerder weten: ‘Er wordt een protocol opgesteld op basis van wat op dit moment geldt in België en Nederland én de maatregelen in Spanje, het land van opname.’ Wij zijn heel benieuwd in ieder geval naar de Islanders én de nieuwe villa van Love Island NL.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!