‘André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) zijn uit elkaar’

Het lijkt erop dat het sprookje André Hazes en Monique geen lang leven beschoren is. Story meldt dat André en zijn verloofde Monique Westenberg opnieuw uit elkaar zijn. Een betrouwbare bron bevestigt dat André zijn woning heeft verlaten en niet meer terugkomt. 

En dat terwijl André op 12 december 2020 nog op z’n knie ging voor Monique in het Rotterdamse Wereldmuseum. Na een turbulent jaar inclusief een korte fling met Bridget Maasland, hadden de twee elkaar toch weer gevonden. Dat werd bezegeld met een verloving, maar lang mocht die liefde dus niet duren.

‘Onvoorwaardelijk’

Onlangs vierden de twee nog vakantie op Bonaire, waar ze ook vrijwilligerswerk deden voor een ezelopvangcentrum. Vlak na die vakantie zou de bom gebarsten zijn. Hoewel ze er zelf nog niets over hebben gezegd, deelt Monique wel een veelzeggende foto op Instagram. ‘Onvoorwaardelijk’, schrijft ze bij een foto met haar zoontje.

Update: Inmiddels hebben de twee de breuk bevestigt. Dit zegt het management namens André tegenover de Telegraaf: “Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

 

Bron: Story | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.