Het is zover: André Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen

andre-hazes-vakantie

Het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen, en nu is het dan officieel: André Hazes gaat samenwonen met zijn vriendin Sarah van Soelen. Komende zomer betrekken de twee een stulpje in Rotterdam. 

Een bron bevestigt de aankoop van het appartement in de wijk Hillegersberg, op een paar kilometer afstand van de villa waar zijn ex-verloofde Monique Westenberg (43) is blijven wonen met hun zoontje André (4). De flat, die te koop stond voor 815.000 euro, telt 146m2 woonoppervlakte met een woonkamer van 60m2.

Liefdesbaby

Het ruime, overdekte balkonterras beidt volledige privacy; er is geen inkijk van de overkant en op hun beurt kijken André en Sarah uit over een uitgestrekt sierwater. Naast de master bedroom met walk-in closet, heeft het appartement ook een kinderkamer. Niet alleen handig voor kleine André die vaak zal komen logeren, maar ook voor eventuele toekomstige gezinsuitbreiding…

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!