Dít is de reden dat André Hazes richting Ibiza vertrok

andré ibiza

André Hazes (27) laat op zijn Instagram weten op Ibiza te zijn. Maar wat is de reden dat de zanger naar het eiland gaat? 

Andre in Ibiza

Nou, dat denkt Wilfred Genee wel te weten. ‘Ik weet waarom, maar ik weet niet of ik het kan vertellen’, begint de presentator voorzichtig in zijn radioprogramma. ‘Dat is een beetje lastig. Het is voor een nieuw tv-programma. Ik weet niet of het al bekend mag worden of niet. Er zijn heel veel grote namen daar op Ibiza nu.’

Ook gevraagd

Edwin Evers, die te gast was in de show, was ook gevraagd voor dit programma. ‘Dus ik weet waar je het over hebt, maar ik mag het ook niet zeggen’, aldus de zanger. ‘Je bedoelt het programma met die voetballers, toch? Nee, ik zeg verder niks. Ik heb al te veel gezegd. Ik zie Wilfred lachen, dus het klopt.’

Lees ook:
Soulmates? André Hazes en nieuwe liefde Sarah van Soelen maken grote stappen

EK voetbal

Waar het precies om gaat? Nou, volgens een woordvoerder van RTL om een serie rondom het EK Voetbal, zo meldt Shownieuws. Wat verder precies de bedoeling is, is niet niet helemaal duidelijk.

View this post on Instagram

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

View this post on Instagram

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!