André Hazes over ruzie met zus Roxeanne: ‘Het eerste jaar ben ik kapotgegaan’

andre hazes ruzie zus

Ondanks de enorme invloed van het coronavirus, was 2020 op privé-gebied een top jaar voor André Hazes. Niet alleen verzoende hij zich met Monique – en vroeg hij haar onlangs ten huwelijk – ook maakte hij een einde aan de jarenlange ruzie met zus Roxeanne. In Linda’s Wintermaand vertelt hij openhartig over deze bijzondere gebeurtenis.

Ruzie André en Roxeanne

André en Roxeanne waren jarenlang niet on speaking terms. De echte reden? Die blijft nog altijd onduidelijk. Wel speelde André’s relatie met Monique een grote rol in de ruzie. Roxeanne schaarde zich al snel achter haar moeder Rachel, waardoor André niet alleen zijn moeder niet meer sprak, maar ook zijn één jaar oudere zus moest missen. Hoewel moeder en zoon de strijdbijl al een tijd geleden hebben begraven, duurde de verzoening tussen André en Roxeanne wat langer. Tot daar dit jaar eindelijk een einde aan kwam.

Excuses

Niemand minder dan Monique zorgde ervoor dat broer en zus weer met elkaar in contact kwamen. Iets waar André haar eeuwig dankbaar voor is. De ruzie met zijn zus noemde hij gisteravond namelijk de zwaarste tijd van zijn leven ‘Het eerste jaar ben ik kapotgegaan. Ik moest hulp zoeken en erover praten, omdat ik wist dat het niet aan mij en Monique lag.’ Tijdens de hereniging met zijn zus, bood Roxeanne dan ook gelijk haar excuses aan. ‘Dat was zo’n last van mijn schouders, want toen wist ik: ik heb het altijd goed aangevoeld.’

Moeder Rachel

Hoewel de band met zijn moeder al voor de verzoening met Roxeanne weer goed was, spreken de twee elkaar de laatste tijd weer stukken minder. Zo wist Rachel niet van de verloving tussen André en Monique. In Shownieuws vertelde André vorige week: ‘Alle partijen weten hoe ik erin sta – dus dat geldt ook voor mijn moeder – en dit is zoals het is’, vertelde hij vrijdag in Shownieuws. Ook Roxeanne en Rachel hebben al een tijd geen contact meer. In gesprek met Privé vertelde André in juli: ‘Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar.’ Zowel Rachel als Roxeanne willen beiden niks kwijt over de reden van hun ruzie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Nu.nl, Flair | Beeld: SBS6