André deelt nog geen foto’s van nieuwe liefde ‘uit respect’, maar plaatst dít wél in zijn Stories

André Hazes en sarah van soelen

Begin deze week lieten André Hazes (27) en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen weten dat ze soulmates zijn. Maar nu doet de zanger er nog een schepje bovenop. Hij deelt een nieuwe foto in zijn Instagram Stories waarin staat dat hij in ‘vuur en vlam’ staat van Sarah. 

André deelt wederom een kiekje van Elvis Presley en Priscilla en schrijft hierbij: ‘Burning love.’ Maar waar een rechtstreekse tag richting Sarah dinsdagavond nog ontbrak, lijkt de zanger nu toch echt de liefde (wederom) te bevestigen. Heel klein is namelijk de naam van de influencer terug te vinden in deze Instagram Story.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Soulmates

Eerder plaatste André een plaatje op zijn Instagram met een korte, maar veelzeggende zin: ‘Always on my mind.’ Blijkbaar hoefde Sarah zich geen zorgen te maken dat André op Ibiza ergens anders zat met zijn hoofd. Sarah deelde daarom gelijk een reactie op André’s liefdesboodschap. ‘Soulmates’ was te zien op haar Instagram. André kon natuurlijk niet achterblijven en ook hij showde het matchende plaatje met dezelfde grote woorden op zijn account.

Gek op dat meisje

Hazes gaf vorige week bij Beau schoorvoetend toe dat er tóch wel meer is dan vriendschap met Sarah van Soelen. Of er echt al sprake is van een nieuwe liefde, is nog maar de vraag. Maar: ‘Ik ben wel gek op dat meisje, ja.’

Nieuwe liefde

‘Dus dat is dan de nieuwe liefde?’, vroeg Beau vervolgens. ‘Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja’, antwoordde André daarna, die ook vond dat hij eigenlijk al te veel had gezegd. ‘Maar ik ben ook geen leugenaar.’

Meer dan vriendschap

Story maakte vorige maand bekend dat André zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Instagram André Hazes, Edwin Smulders
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!