Soulmates? André Hazes en nieuwe liefde Sarah van Soelen maken grote stappen

André Sarah

Vorige week bevestigde André Hazes bij Beau dat hij en Sarah van Soelen gek zijn op elkaar. De volgende dag bevestigde Sarah dat op Instagram en in het weekend waren de eerste foto’s op social media te zien. Maar nu laten ze aan hun volgers weten dat ze elkaar niet alleen heel leuk vinden, ze zijn zelfs soulmates. 

Momenteel zit zanger André op Ibiza voor zijn werk, maar de twee tortelduifjes laten de grote afstand absoluut niet tussen hen instaan. Ze zijn gek op elkaar en zonder veel woorden, laten de twee aan de wereld weten dat ze voor elkaar bestemd zijn.

Soulmates

Eerst plaats André een plaatje op zijn Instagram met een korte, maar veelzeggende zin: ‘Always on my mind.’ Blijkbaar hoeft Sarah zich geen zorgen te maken dat André op Ibiza ergens anders zit met zijn hoofd. Sarah plaats daarom gelijk een reactie op André’s liefdesboodschap. ‘Soulmates’ is te zien op haar Instagram. Niet veel later kan André niet achterblijven en plaats hij het matchende plaatje met dezelfde grote woorden op zijn account.

andre hazes sarah andre hazes sarah

Lees ook:
Soort van PDA? André Hazes en Sarah van Soelen voor het eerst samen op Instagram

Meer dan vriendschap

André Hazes gaf bij Beau toe dat er tóch wel meer is dan vriendschap met Sarah van Soelen. Of er echt al sprake is van een nieuwe liefde, was nog maar de vraag. Maar: ‘Ik ben wel gek op dat meisje, ja.’ Hij vond dat hij daarmee eigenlijk al te veel had gezegd.

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Het contact met Monique verloopt volgens André ‘heel goed’. ‘De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden’, zei hij bij BEAU.

Bron: Instagram, Story | Beeld: Instagram, Peter Smulders