André Hazes samen met nieuwe liefde Sarah van Soelen op Schiphol gespot

andre-hazes-vakantie

André Hazes (27) is zojuist samen met zijn kersverse lover Sarah van Soelen (25) Schiphol gespot. De twee zouden samen op een vliegtuig zijn gestapt richting de zon. 

Het is de eerste liefdesvakantie van het stel, dat de laatste weken doorlopend in de belangstelling staat vanwege de breuk van de zanger met zijn verloofde Monique Westenberg.

Lieve woorden voor Sarah

Eerder plaatste André een plaatje op zijn Instagram met een korte, maar veelzeggende zin: ‘Always on my mind.’ Blijkbaar hoefde Sarah zich geen zorgen te maken dat André op Ibiza ergens anders zat met zijn hoofd. Sarah deelde daarom gelijk een reactie op André’s liefdesboodschap. ‘Soulmates’ was te zien op haar Instagram. André kon natuurlijk niet achterblijven en ook hij showde het matchende plaatje met dezelfde grote woorden op zijn account.

Gek op dat meisje

André maakte zijn nieuwe relatie bekend bij Beau. De zanger gaf schoorvoetend toe dat er tóch wel meer is dan vriendschap met Sarah van Soelen: ‘Ik ben wel gek op dat meisje, ja.’

Lees ook
Dít is de reden dat André Hazes richting Ibiza vertrok

Meer dan vriendschap

Story maakte vorige maand bekend dat André zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is.

Klik hier om de foto te bekijken op Story.nl

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story.nl | Beeld: BrunoPress