Samen op liefdesvakantie: André en Sarah kruipen dicht tegen elkaar aan op Ibiza

André Hazes en sarah van soelen

Het is inmiddels wel duidelijk dat er meer is dan alleen vriendschap tussen André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25). Sterker nog, de twee gingen zelfs op hun eerste liefdesvakantie samen. De vermeende tortelduifjes kruipen daarom ook maar eens lekker dicht tegen elkaar aan.

Hoewel het momenteel eigenlijk not done is om af te reizen naar het buitenland, besloot de zanger dat toch te doen. André verzamelt een groep mensen om zich heen die écht belangrijk voor hem zijn.

André en Sarah op Ibiza

‘Thank you for your part in my journey❤️’, bedankt Hazes deze groep. En hiermee lijkt hij zijn liefde dit keer nogmaals te bevestigen: hij pakt Sarah stevig vast en geeft haar een intieme knuffel.  Maar dat niet alleen: de twee stralen van oor tot oor op deze groepsfoto. Is de relatie nu dan eindelijk officieel?

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Hartje

Ook de blondine zelf reageert met een hartje onder de foto en daarmee lijkt hun liefde compleet. Verder merkt presentator Dennis Schouten nog op: ‘Mooi stel😍.’

We’re going to Ibiza

Story-fotograaf Edwin Smulders fotografeerde André en Sarah vrijdag toen ze aan boord van het toestel stapten. De twee maakten een verliefde indruk en later werd bekend dat ze naar Ibiza gingen. Ook zijn de vermeende geliefden al samen gespot op het eiland.

Schoonpa

Vorig weekend deelde de zanger al foto’s met zijn nieuwe ‘schoonpa’, Rudolf van Soelen. Weer daarvoor plaatste hij al foto’s met Sarah’s vader. Weliswaar met onderschriften als: ‘Don’t worry, be hoppy’. Vorig weekend plaatste hij dezelfde foto op zijn Stories, maar dit keer met een ietwat andere caption: ‘Dankbaar voor onze vriendschap, jouw steun en vertrouwen, maar vooral wie je bent. Gefeliciteerd schoonpa.’

Soulmates

Weer een week eerder postte André een foto van Elvis Presley en Ann Margret – diens toenmalige liefde – met een kort, maar veelzeggend onderschrift: ‘Always on my mind’. André zat destijds op (wederom) Ibiza, maar wilde toch laten weten dat Sarah zich geen zorgen hoefde te maken. De influencer bevestigde dat direct met een post op haar eigen Instagram Stories: ‘Soulmates’, schreef ook zij bij een foto van Elvis. Voor dubbele bevestiging postte André daarna precies hetzelfde.

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist hervonden na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Het gerucht gaat dat Monique daar André’s tweede telefoon ontdekte. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont en nu dus ook samen mee op vakanties gaat.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: Instagram, Edwin Smulders
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!