Mailbox van Mr. Blowjob is on ‘Fyre’: overspoeld met aanbiedingen van tv-netwerken

andy king fyre festival

Sinds de documentaire over het hopeloos mislukte Fyre Festival op Netflix te zien is, staat het leven van Andy King op z’n kop. De eventplanner die wereldberoemd is geworden door zijn blowjob-anekdote is al door verschillende Amerikaanse netwerken benaderd. Dat vertelt hij aan entertainmentwebsite Vanity Fair.

‘Ik heb drie aanbiedingen voor een tv-show gehad deze week, van belangrijke netwerken,’ aldus Andy, die wel brood ziet in een televisiecarrière. Hij zou graag een programma willen maken over het organiseren van de ‘gekste evenementen met veel cliffhangers’.

Lees ook:Fyre Festival: de man die bereid was een douaneambtenaar te pijpen is ‘blown away’ door alle aandacht

Alles voor wat water

In de de docu Fyre: the greatest party that never happened vertelt Andy dat hij bereid was om ‘voor het team’ een douaneambtenaar te pijpen om een hoeveelheid water op het eiland te krijgen. Op die manier zou het festival – dat al snel gedoemd was te mislukken – ‘gered’ kunnen worden. Uiteindelijk hoefde Andy overigens niet op de knieën.

De ramp die Fyre Festival heet

Het Fyre Festival werd in 2017 aangeprezen als een luxueus, exclusief feest op de Bahama’s. Kaarten kostten tussen de 1.500 en 12.000 dollar. Toen de eerste bezoekers aankwamen, bleek het echter een grote chaos op het eiland. In plaats van de beloofde chique bungalows stonden er tenten klaar, de luxe maaltijden bestonden uit niet meer dan een boterham met kaas. Ook was er een tekort aan water en medische zorg.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.