Angela de Jong niet op de thee bij Rachel Hazes: ‘Geen behoefte aan’

rachel vroeger

Columniste Angela de Jong schreef een, op z’n zachtst gezegd, onaardige column over de familie Hazes. Rachel Hazes reageerde hier op z’n Rachels op: ze deelde een Instagram post en nodigde daarin Angela uit om eens thee te komen drinken bij haar nieuwe zaak. Maar dat ziet de columniste niet zo zitten.

‘Ik voel de behoefte niet om die uitnodiging te accepteren’, meldde zij gisteren bij RTL Boulevard.

Colum Angela familie Hazes

Angela legde de lezers van AD in een column recent uit waarom André en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen ‘uitgekotst worden’. Ook benoemde ze de ‘ongeëvenaarde schaamteloosheid’ waarop de familie Hazes de pers bespeelt.

‘Niets zuurs’

De vrouw van de in 2004 al overleden volkszanger voelde zich geroepen om het op te nemen voor haar dierbaren na deze column. ‘Dan kun je zelf zien dat het niet ‘bijbeunen’ is wat we doen, maar zwaar aanpoten’, schreef Rachel op Instagram. Rachel wilde haar verhaal toelichten tijdens het drinken van een kop thee: ‘Niets zuurs hoor, want dat heb jij niet nodig’, vervolgt Rachel in haar post.

Advies Rachel aan Angela

Ook gaf Rachel een duidelijk advies aan Angela: ‘Verdiep je eens in je medemens voor je dingen gaat tikken.’ Of Angela daar wat mee gaat doen, da’s niet duidelijk.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster