Annelien Coorevits worstelt nu zelf met relatieproblemen

annelien coorevits Temptation

Je zou denken dat de vaste gezichten van ‘Temptation Island’ zelf hun liefdesleven goed op orde hebben. Toch is dat voor presentatrice Annelien Coorevits niet het geval. Zij scheidde vorig jaar van haar man, oud-topvoetballer Olivier Deschat. Die scheiding houdt haar nog altijd bezig. 

Dat vertelt de 33-jarige presentatrice aan Het Nieuwsblad. 

Veel aan de kant gezet

“En dat zal wellicht nog even duren. Voor mij is dat lastig, juist omdat ik zo huiselijk ben ingesteld. Dat gezin, die huiselijkheid, dat zorgen voor, die dingen zijn heel belangrijk voor mij. Ik heb dat ook altijd met veel liefde gedaan. Ook al betekende het dat ik veel aan de kant heb moeten zetten, want ik was een jaar of twintig toen ik Olivier leerde kennen”, aldus Annelien Coorevits.

Eeuwige liefde

De blonde collega van Rick Brandsteder geloofde al niet in ‘eeuwige liefde’. “Je weet nooit wat er kan gebeuren. Voor de kinderen moet je in elk geval niet samenblijven, vind ik, als het niet meer gaat. Het allermoeilijkste vind ik om je de vraag te stellen: wanneer is het op? Wanneer is het genoeg en moet je stoppen met kansen te geven? Je zult je altijd schuldig voelen, aan beide kanten. Had ik het niet toch nog een kans moeten geven? Maar ik weet niet wat de toekomst zal brengen. Ik weet gewoon dat ik nog niet sta waar ik had willen staan.”

Lees ook: Annelien haalt uit naar deelnemer: ‘Ik was echt kwaad’

Bron: Het Nieuwsblad
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.