Zo kan het ook: Anouk heeft haar vriend Dominique ten huwelijk gevraagd

anouk trouwen

Moeder van zes kinderen, succesvol én nu ook nog verloofd. Dat is Anouk. De 45-jarige zangeres ging dit weekend zelf op één knie voor haar vriend Dominique Schemmekes, die haar vraag met een overrompelde maar mega enthousiaste ‘ja’ beantwoordde. Dus já, Anouk gaat trouwen!

Anouk gaat trouwen

“Wow wat heb ik een leuk weekend gehad. Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn”, schrijft de zangeres, die aan astma lijdt waardoor ze tijdens de coronacrisis tot een risicogroep behoort, op Instagram. “Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan.”

“Lieve Dominique”

Op de video zit Dominique geblinddoekt, en ietwat nerveus, op een stoel, waarop Anouk de belangrijke vraag stelt: ‘lieve Dominique, wil je met me trouwen?’. De 26-jarige basketbalspeler reageert overrompeld, maar antwoordt volmondig ‘ja’. Anouk schrijft daarover: “Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch.” Vervolgens springt Dominique op om zijn aanstaande vrouw te knuffelen.

Het duurt nog even voordat de bruiloft er gaat komen, laat Anouk in het bericht weten. “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

Bekijk de enorm vrolijke video hieronder.

Moeder van zes

Anouk is de trotse moeder van zes kinderen. Met haar ex Remon Stotijn kreeg ze zoon Benjahmin, zoon Elijah, en dochter Phoenix. Met rapper Unorthadox kreeg ze zoon Jesiah. Met haar ex Seraino kreeg ze haar vierde zoon Sion en met Dominique Schemmekes, kreeg ze haar tweede dochter Jelizah.

Onlangs ging de zangeres voor een nieuwe coupe. Heb je die al gezien?

Bron: Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.